500 LUX B.V.
Lichttechnische oplossingen

Wat doen wij


 

Ogenschijnlijk niets meer dan de concurrenten, namelijk het maken van lichtplannen, lichtberekeningen en offertes. Echter er wordt ook tijd vrij gemaakt om na de opdracht, tijdens de realisatie van het werk of project, snel in te springen op de wijzigingen op locatie. In de praktijk is het wel eens anders dan de bedachte installaties op papier. Werkkleding, werkschoenen, helm en gereedschap liggen daarom standaard in de auto. Je weet ten slotte maar nooit.

 

 

Noodverlichting

Voor het inbouwen van een zelftesting noodkit kunt u bij ons terecht als het bewuste armatuur het maar toelaat qua afmeting en warmtehuishouding.

Lichtplannen en -berekeningen

Naast het leveren van verlichtingsarmaturen maken wij ook complete lichtplannen inclusief lichtberekeningen. Daarvoor rekenen wij in Dialux met de door de fabrikanten ter beschikking gestelde ldt.files.

Specials

Als een armatuur niet bestaat kunnen wij het wellicht laten maken. Voor diverse opdrachtgevers hebben we "specials" gemaakt. U bedenkt het en wij bekijken de mogelijkheden om het te fabriceren.

Onafhankelijk

Met diverse fabrikanten hebben we samenwerkingsovereenkomsten afgesloten. Hiermee kunnen we in onze lichtadviezen alle kanten op en dat maakt ons werk onafhankelijk.